3gp xnx

  3 comments for “It’s ready: the Taurus ES64U4 ‘BLS Cargo’

 1. Ruud
  07/09/2013 at 19:06

  Ziet er fraai uit!
  Heb nog steeds die Taurus niet aangeschaft, ben een beetje bevreesd voor de installatie van die schimmige “donationware”site.
  Als ik alleen al de pagina zie waar je van alles moet downloaden dan slaat de schrik om mijn hart. Wellicht heb ik “koudwatervrees” want het zou ook voor de 3 L√§nderecke wel nodig zijn, want met een 101 de Vorarlberg op is ook niet natuurgetrouw!

  mvh uit Zweden
  Ruud

  • Paul Mersel
   08/09/2013 at 11:57

   Hoi Ruud,

   Ik geef toe dat de HRQ site een beetje ‘shabby’ overkomt. Het is bij mij echter allemaal zonder problemen verlopen en de Taurus is een mooie lok. Als ik toch nog ongewilde effecten tegenkom zal ik het met je delen.

   Ik heb nog geen contact gehad met de makers van de Taurus over de repaint. Zogauw ik goedkeuring heb zal ik de repaint beschikbaar maken.

   Groet,
   Paul

 2. Paul Mersel
  11/09/2013 at 14:44

  Hi there, I decided to make some final changes to the Taurus.. also I am doing a ‘weathered’ repaint. HRQ has no problem with me sharing the repaint so it’s coming!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.