3gp xnx

TS 2019 compatibiliteit

Beste klant,

TS2019 komt zeer binnenkort beschikbaar. Het zal een 64-bit versie zijn dus we hopen allemaal dat geheugendump fouten een ding van het verleden worden en alle bestaande add-ons beter gaan presteren. Hoewel alle 32-bits add-ons goed zouden moeten blijven werken in het 64-bits spel, kan ik helaas pas volledig zeker zijn na de lancering, omdat ik geen bèta- of pre-releaseversie van de game heb gekregen.

Iets dat waarschijnlijk een probleem zal veroorzaken, is een onderdeel van mijn lua-scripts dat communiceert met de map ‘Windows Program Files’. Om dit (mogelijke) probleem op te lossen, heb ik een kleine tool gemaakt:

TS2019 License Message Fix

Eventuele andere problemen die zich kunnen voordoen zullen dienovereenkomstig worden behandeld. Alle installatieprogramma’s moeten worden bijgewerkt om rekening te houden met het bovenstaande probleem en mogelijke andere problemen die zich kunnen voordoen. In dat geval vraag ik u om begrip en geduld totdat ik de add-ons heb aangepast voor het TS2019 spel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.